• DOLAR 32.589
  • EURO 34.681
  • ALTIN 2525.161
  • ...
Covid-19’dan vefat eden market çalışanı toprağa verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bir markettin Coronavirus’e yakalanan 7 çalışandan biri olan Yolbaş, Siirt Devlet Hastanesinin yoğun bakım ünitesine tedavisi yapılıyordu. Yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Yolbaş, hastanede kılınan cenaze namazı sonrasında özel kıyafet giyen görevliler tarafından cenaze aracına kondu ve Şeyh Musa aile mezarlığına götürüldü.

Defin sırasında mesafe kurallarına uyan aile yakınları, tabutun taşınmasını özel giyimli görevlilere bıraktı.

Merkez Bahçelievler Mahallesi’nde bir marketin 7 çalışanında Coronavirus testinin pozitif çıkması sonucu market, karantinaya alınmıştı.

Siirt Valiliğinin yaptığı açıklamada, "Covid -19 salgınından tüm vatandaşlarımızı korumak ve salgının yayılmasını önlemek amacıyla Siirt Merkez Bahçelievler Mahallesi Musa Atik Caddesi No:1 adresinde hizmet veren 'Murat Market' adlı işletmenin çalışanlarının bir kısmında Covid -19 virüsünün tespit edilmesi ve müşteri sirkülasyonun yoğun olması nedeniyle 24 Mayıs 2020 tarihi itibariyle 7 gün karantina uygulanmasına, bu sürede (elektrik arızası, su arızası ve doğal gaz arızası gibi ) mücbir durumlara müdahale etmek ve dezenfeksiyon işlemleri için asgari sayıda personelin markette girişine izin verilmesine,  kolluk ve sağlık ve ekiplerince kontrol altında tutulmasına karar verilmiştir." denildi. (İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir