• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Mardin Umut Kervanı yetimlere bayram harçlığı verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Mübarek Ramazan ayında yardım faaliyetlerini sıklaştıran Mardin Umut Kervanı, Covid-19 salgını nedeniyle mağdur olan vatandaşların da yanında olmaya çalıştı. Mağdur olan vatandaşlara ayni ve nakdi yardımlarda bulunan Umut Kervanı, gıda çalışmasından nakdi yardıma, kırmızı et paketlerinden bayram şekeri paketlerine varıncaya kadar her gün farklı bir paketin dağıtımındaydı.

Geçtiğimiz günlerce yetim çocuklara giyim ve ayakkabı çeki dağıtan Mardin Umut Kervanı, bugün de yetimlere bayram harçlığı verdi.

Yaptıkları insani yardım çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Mardin Umut Kervanı Başkanı Fatih Akman, çalışmalarına katkı sunan hayırseverlere ve sahada koşturan üye ve gönüllülerine teşekkür etti.

Akman, “Kadir Gecesi münasebetiyle yetim giydirme projesiyle ilk etapta onlarca yetimi tepeden tırnağa giydirmeyi gerçekleştirdiğimizi daha önce ifade etmiştik. Hamdolsun ikinci etapta 15 muhtacın giydirmenin yanında 10’u aşkın yetim daha giydirildi. Ramazan ayından bir hafta önce başlayan ve yüzlerce yetim ve muhtaç aileye gıda paketi ulaştırmakla neticelenen gıda paketi çalışması arife gününe son saatlerin kaldığı bu ana dek sürdü. Bu günün asıl çalışması ise 40 yetim ve muhtaca bayram harçlığı zarfları ulaştırmak suretiyle Mardin Umut Kervanı olarak çocukların bayram sevinci olduk. Rabbim katkı sunan hayırseverlerden razı olsun.” dedi.

Akman, son olarak herkesin Ramazan Bayramını kutlayarak konuşmasını sonlandırdı. (İLKHA)







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir