• DOLAR 32.377
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2325.779
  • ...
Gaziantep'te uyuşturucu satıcılarına operasyon: 20 gözaltı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, uyuşturucu imalatı ve satışı yaptıkları belirtilen şüphelilere yönelik 24 saat süren operasyonun tamamlandığı belirtildi.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde ticareti yaptığı öne sürülen kişilere yönelik bir süre yürütülen istihbarat ve teknik takip çalışmaları sonucu, Şehitkâmil ve Şahinbey ilçelerinin Vatan, Hacıbaba, Mithatpaşa, Beydilli, Güzelvadi, Yeditepe ve Güneykent mahallelerinde uyuşturucu imal ve ticareti yapan sokak satıcılarına operasyon düzenlendi.

Aralarında özel harekât polislerinin de yer aldığı yüzlerce polis operasyonda görev alırken dedektör köpek ve drone ile operasyona destek verildi.

Operasyonda, ev ve işyerlerinde arama yapılırken mahallelerin girişlerinde yapılan uygulamalarda da şüpheli kişilerin GBT'lerine bakıldı. Mahalle girişlerindeki bazı araçlar da kontrol edildi.

20 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonda, evlerde yapılan aramalarda, bir kilo 360 gram sentetik uyuşturucu, 550 gram esrar, 400 gram eroin, 250 gram sentetik kannabinoid, 620 adet hap, 6 adet hassas terazi, 10 adet tabanca ve 2 adet pompalı tüfek ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin, emniyetteki işlemlerinin ardından "uyuşturucu madde imal ve ticareti, uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak" suçlarından adliyeye sevk edileceği belirtildi.  (İLKHA)







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir