• DOLAR 32.576
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2435.726
  • ...
Memur-Sen Gaziantep Şubesi Kızılay'a kan bağışında bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tüm dünyayı etkisi altına alan Coronavirus salgınından dolayı insan trafiğinin minimuma indiği bugünlerde kan bağışı sıkıntısı çeken Kızılay, kan stokunda ciddi azalmanın görüldüğü bir süreci yaşıyor.

Ramazan ayı dolayısıyla halkın oruçlu olması ve salgın hastalık dolayısıyla yetkililerin yaptıkları "Evde Kal" çağrıları, Kızılay'a yapılan kan bağışı oranlarında düşüş yaşandı.

Şahinbey Belediyesi Akkent Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına sendika üyelerinden büyük destek geldi.

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Gök, Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı sendikaların başkanları ve üyeleri kan bağışında bulundu.

Kan bağışının ardından açıklamalarda bulunan Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Gök, kan bağışına destek vermek için bir araya geldiklerini belirtti.

Kan bağışının önemine dikkat çeken Gök, “Genel merkezimizin, Kızılay’ın kan stoklarındaki sıkıntıyı duyar duymaz başlatmış olduğu kan bağışı kampanyasını gerçekleştirmek üzere Memur-Sen’imizin bütün hizmet kollarıyla beraber kan bağışında bulunduk. Memur-Sen olarak vatanımızın, milletimizin bize ne zaman ihtiyacı olduysa elimizi taşın altına koymaktan çekinmedik, geri durmadık. Kızılay’ın kan stoklarının bittiğini duyunca ‘Kızılay’ın kan stoklarının bitmiş olması bizim kanımıza dokunur ve iyilik bizim kanımızda var.’ sloganıyla bir araya geldik. Yaklaşık 250 kişi kan bağışında bulunduk.” dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir