• DOLAR 32.345
  • EURO 35.131
  • ALTIN 2303.51
  • ...
Gaziantep'teki fabrikalarda Covid-19 tarama testleri başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, İstanbul ve Kocaeli'nin ardından kentteki Organize Sanayi Bölgesinde de tarama testlerinin başladığını söyledi.

Tarama testlerinin başlamasına destek veren Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve Gaziantep Valisi Davut Gül olmak üzere milletvekillerine, belediye başkanlarına ve emeği geçen herkese teşekkür eden Şimşek, şunları söyledi:

"Organize Sanayi Bölgesinde tarama testlerinin yapılmaya başlanması, salgınla mücadelenin daha etkin yapılmasını sağlayacaktır. Organize Sanayi Bölgemizde faaliyet gösteren işletmeler, işçilerin ilk numunelerini almaya başladı. Bundan sonraki süreçte ihtiyaç duyulması halinde gerekli çalışmalar büyük bir özveriyle sürdürülecektir." dedi.

Tarama testlerinin başlamasını çok önemsediklerini vurgulayan Şimşek, "Gaziantepli sanayicilerimiz salgınla mücadelede 14 madde kuralına riayet ederek bu konudaki her türlü tedbiri alarak üretime devam etmenin gayreti içerisinde bulunuyor. Sanayicilerimizin fabrikalarında salgına karşı önlemlerin alınmasında hiçbir tavizde bulunmadıklarını memnuniyetle görmekteyiz. Tarama amaçlı testlerin yapılmaya başlanmasıyla Covid-19 salgını ile mücadelemizi daha etkin bir şekilde sürdüreceğiz." diye konuştu. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir