• DOLAR 32.585
  • EURO 34.861
  • ALTIN 2495.217
  • ...
Hamas: Bütün Müslümanlar siyonist rejiminin hedefindedir
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Her yıl Ramazan ayının son haftasına denk gelen cuma günü, İslam coğrafyasında “Dünya Kudüs Günü” olarak idrak edilip siyonist işgal rejiminin yaptığı zulme dikkat çekilerek mazlum Filistin halkının yanında olunduğu mesajı veriliyor.

Dünya Kudüs Günü dolayısıyla Twitter üzerinden paylaşımlarda bulunan Kasım, “Kudüs Günü, bütün ihtilafları bir kenara bırakarak birlik ruhu içinde, tek bir çatı altında ve tek bir sesle siyonizm işgaline karşı durmayı gerektiriyor” ifadelerine yer verdi.

Filistin ve Kudüs’ten öte bütün Müslümanların siyonistlerin hedefinde olduğuna dikkat çeken Hamas Sözcüsü Kasım, ümmetin tek bir ferdinin dahi direnişin dışında kalmayacak şeklide işgal karşısında verilen mücadele yelpazesinin genişletilmesinin gerekliliğine dikkat çekti.

İşgalciler, Filistin topraklarından sökülüp atılıncaya kadar direnişin bitmeyeceğine vurgu yapan Kasım, “Kudüs Günü, İslam ümmetinin siyonist projeye karşı mücadele etme yeterliliğini ve işgalcileri hezimete uğratmaya kadir olduğunun kanıtıdır.” şeklinde konuştu.

Son zamanlarda bazı Arap ülkelerinin, İşgal rejimi ile normalleşmeye gittiğinin ayyuka çıktığına da değinen Hamas Sözcüsü, “Siyonistler ile ikili ilişkileri ilerletmeye yönelik sarf edilen gayretler ümmeti temsil etmeyen beyhude çabalardır.” dedi.

Açıklamada Kudüs'ün, Müslümanların kırmızıçizgisi olduğunu belirten Kasım, Kudüs’ün özgürleşmesi için herkesin gücü nispetinde elini taşın altına koymasının elzem olduğunu vurguladı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir