• DOLAR 32.383
  • EURO 35.031
  • ALTIN 2325.779
  • ...
​SAĞ-ÇEV’den Kızılay’ın kan bağışı çağrısına destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Yeni tip Coronavirus (Covid-19) nedeniyle kan bağışı sıkıntısı çeken Kızılay, kan stokunda ciddi azalmanın görüldüğü bir süreci yaşıyor.

Turgut Özel Bulvarındaki Kızılay çadırına gelen SAĞ-ÇEV üye ve gönüllüleri kan bağışında bulundu.

SAĞ-ÇEV Başkanı Sıtkı Güneş, “Üye ve gönüllülerimiz ile birlikte Kızılay genel başkanının kan stoklarının azalmasıyla ilgili yaptığı çağrıya binaen bizlerde kan bağışında bulunmaya geldik.” dedi

Kan bağışının faydalarına değinen Güneş, “Buradaki durumu göz önünde bulundurulması adına ve bizlerde sağlık çalışanı olarak destek vermek hasebiyle de buradayız. Hastanelerde oluşan kan ihtiyacı ve Kızılay’ın stoklarındaki kanın tamamen eksilmemesi adına biz burada üye ve gönüllülerimiz ile birlikte buradayız. İsteğimiz lütfen sizde gelin kan bağışında bulunun. Faydalarının çok olduğunu bildiğimiz Kan bağışı vücudumuz da olan toksin maddelerin dışarı atılmasına da vesile oluyor. Kan bağışı ayıraca yüzde doksan kalp krizinin önlenmesine ve baş ağrılarının da giderimesin vesile oluyor. Son olarak vatandaşlarıma buradan çağrıda bulunarak Kızılay’a gelip kan bağışında bulunsunlar ki kan vermek hayat kurtarmak ve cana can katmaktır. ”ifadelerini kullandı. (İLKHA) 

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir