• DOLAR 32.602
  • EURO 34.82
  • ALTIN 2509.358
  • ...
Siyonist işgal askerleri hırsızlıkta sınır tanımıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DIŞ HABERLER SERVİSİ – İnsanlık adına hiçbir değer taşımayan Siyonist işgalci Yahudiler aynı zamanda ahlaksızlıkta sınır tanımıyor.

Son olarak siyonist işgal rejimi sözde ordusuna bağlı "Givati Tugayı"nda görev yaptığı tespit edilen bir işgal askerinin, Ramallah yakınlarında Batı Yaka'nın göbeğinde Filistinli kadın sürücüyü indirerek aracını çaldı.

Aktif olarak sözde işgal ordusunda görev yapan işgalci asker, Dolev Yahudi yerleşim merkezi yakınlarında kurduğu gerçek dışı kontrol noktasında Renault marka aracı durdurarak içindeki kişileri indirdikten sonra aracı çalarak Ramallah tarafına götürdüğüne dikkat çekildi.

İşgalci siyonistler ilk defa araba çalmıyorlar. 18 Ekim 2018'de Ramallah'ın güneybatısındaki Beyt Ur et-Tahta köyüne baskın düzenleyen işgal rejimi, Filistinlilere ait en az 10 araca, 10 Haz 2019'da Beytlahim'in batısındaki Husan köyünde siyonist işgal rejimi Filistinlilere ait 6 araca, 27 Ekim 2019'da el-Halil'in güneyindeki yer alan Mesafer Yatta bölgesindeki Şiabu'l-Batım Mezrası'nda Filistinlilere ait 2 otomobile el koymuştu.

SİYONİST İŞGAL ASKERLERİ VE YAHUDİ YERLEŞİMCİLER SÜREKLİ FİLİSTİNLİLERİN MALLARINI GASP EDİYOR

Siyonist işgal rejimi, Filistinliler yıldırmak ve topraklarından çıkarmak için mallarına, evlerine, arazilerine, zeytinliklerine, arabalarına, cep telefonlarına, paralarını çalmaktan ve gasp etmekten geri duymuyor.

İşgalci siyonistler, Filistin'de her gün gasp ve hırsızlık olayına karışıyor. Gasp ve hırsızlık olayları sayılamayacak sayıya ulaştı.

Geçen haftalarda, Batı Yaka işgal yerleşim yerleri konseyi, işgal altındaki Cenin şehrinin batısında yer alan Filistinlilere ait 10 binlerce dönüm araziye el koymuştu.

Ayrıca işgal konseyi, bir dinlenme tesisi inşa edilmesi için Reyhan Yahudi Yerleşim Merkezi'ne yakın köylerdeki 37 dönüm arazinin gasp etmişti.

İşgalci siyonistler, Eriha'nın batısındaki el-Ma'recat bölgesindeki Filistinlilere ait üç çadır ve bir güneş piline el koymuştu.

Öte yandan, siyonist işgal rejimi, Kudüs'ün Mescid-i Aksa yakınında bulunan el-Musrara Mahallesi'ndeki fakir ailelere verilecek 10'larca Ramazan gıda kolilerini dahi gasp etmişti.

Daha önce siyonist işgal güçleri tarafından tutuklanarak serbest bırakılan engelli eski esirlerden ve İslami Direniş Hareketi (HAMAS) liderlerinden Adnan Hamarişe’nin evine yapılan bir baskında; paraları, cep telefonları ve özel otomobilini gasp edilmişti.

Kudüs Araştırma Merkezi'nin 2019 tarihinde hazırladığı raporuna göre, siyonist işgal rejimi  evlere düzenlenen baskınlar sırasında ev sakinlerine ait eşyaları çalma ve yıkım gibi 364 ihlale imza attığı belirtildi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir