• DOLAR 32.428
  • EURO 35.064
  • ALTIN 2325.979
  • ...

EKONOMİ SERVİSİ

Memur-Sen Kurucu Başkanı Eyüp Beyhan’ın Büro Memur-Sen yönetimine seçilmesinin ardından Genç Memur-Sen başkanlığına Mustafa Başkara atandı. Memur-Sen Konfederasyonu’nda gerçekleştirilen devir-teslim törenine, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, Büro Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Eski Genç Memur-Sen Başkanı Eyüp Beyhan, Genç Memur-Sen Başkanı Mustafa Başkara ve telekonferansla Türkiye’nin dört bir yanından 500’ü aşkın Genç Memur-Sen İl Başkanı ve Adem Topluluğu Üniversite Başkanları katıldı.

Burada konuşan Genel Başkan Ali Yalçın,” Mustafa Başkara başkanımız bugün bir bismillah diyor. Bundan sonra bayrağı daha yukarılara taşımak için sizlerin de desteği ile bir gayret ortaya koyacak. Ben kendisine her türlü desteği sunacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.

“ONLİNE SİSTEMLERİ DAHA AKTİF KULLANACAĞIZ”

Genç Memur-Sen Başkanlığına atanan Mustafa Başkara ise “İçinde bulunduğumuz korona virüs süreci yeni dezavantajlar ve avantajlar türetti. Biz bu sürecin avantajlarından faydalanmak suretiyle online sistemleri daha aktif kullanacağız. Online eğitimlerimiz bayramdan sonra farklı bir yapıyla devam edecek. Üniversiteli kardeşlerimiz için de bu eğitim bu programlarını tüm Türkiye’den ulaşılır hale getireceğiz. Günümüzde bilişim teknolojileri yapay zekâ gibi konular önemli bir ilerleme kaydediyor. Bizler de bu konuda faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak teşkilat mensuplarımızın eğitimlerini sağlayacağız” şeklinde konuştu.