• DOLAR 32.567
  • EURO 34.812
  • ALTIN 2491.533
  • ...
IHO-EBRAR, Coronavirus gölgesinde geçen bu Ramazan'da ihtiyaç sahiplerini unutmadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Dünyanın farklı ülkelerinde hayırlı çalışmalara imza atan IHO-EBRAR, Elâzığ'da yapmış olduğu hayırlı çalışmalar ile adından sürekli sözettirmeye devam ediyor. Hayırseverler ile ihtiyaç sahibi aileler arasında köprü görevini sürdüren IHO-EBRAR, ocak ayında meydana gelen depremden sonra Elâzığ Umut Kervanı aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelere yardımları ulaştırmıştı.

Elâzığ'da bulunan gönüllü temsilcileri ile hayırlı çalışmalarda bulunan IHO-EBRAR Elâzığ Umut Kervanı'nın tespitli çalışmaları ile hayırseverlerin ilk adresi oldu.

Yapılan hayırlı çalışmalar ile ilgili bilgiler paylaşan IHO-EBRAR Elâzığ Gönüllü Temsilcisi Hasan Durmaz, hayırlı çalışmaların devamlı olması gerektiğini vurguladı.

"IHO-EBRAR olarak uluslararası yardımlaşma organizasyonuyuz ve bu yönümüzle bizler, yeryüzünde hiçbir fakir kalmayana kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan gurbetçi kardeşlerimizin bizler aracılığı ile yapmış oldukları hayırları birazdan sahiplerine ulaştıracağız inşallah. Bu hayırlı çalışmada bizleri destekleri ile yalnız bırakmayan hayırseverlerin ayni ve nakdi yardımlarını yetimlere ve ihtiyaç sahibi 116 aileye ulaştırdık. Elâzığ IHO-EBRAR temsilcisi olarak bu hayırlı çalışmalarda bizleri yalnız bırakmayan tüm hayırseverlerden Allah ebeden razı olsun diyor ve Elazığ Umut Kervanı'na da bizlere yardımcı olduğu için teşekkür ediyorum. Bununla birlikte toplamda 166 aileye yardım ulaştırmanın sevinciyle şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum." dedi. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir