• DOLAR 32.503
  • EURO 34.592
  • ALTIN 2487.546
  • ...
Sadakataşı Derneği, Ağrı'da Ramazan yardımlarını sürdürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sadakataşı Derneği, tüm Türkiye’de sürdürdüğü Ramazan yardımları ile 50 bin aileye gıda kumanyası, marketlerden alışveriş yapabilecekleri sosyal yardım kartları, hijyen paketleri ve askıda ekmek kampanyası ile ulaşmaya devam ediyor. Ramazan çalışmalarını bu yıl başta Türkiye olmak üzere 27 ülke ve 100'ün üzerinde bölgede gerçekleştirerek ihtiyaç sahiplerinin sofralarını bereketlendiriyor.

"Ramazan Gönülden Gönüle Temastır" çağrısıyla Ramazan faaliyetlerini Ağrı'da da gerçekleştiren Sadakataşı Derneği, Ağrı Rahmet-Der iş birliğiyle Coronavirus nedeniyle zor durumda olan ailelere, işlerinden ayrılmak zorunda kalanlara, yoksul ve ihtiyaç sahiplerine kumanya, zekât, fitre ve bayramlık kıyafetler ulaştırmaya devam ediyor.

Sadakataşı Derneği Ağrı Temsilcisi ve Ağrı Rahmet-Der Başkanı Mehmet Aslan, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Aslan, Ramazan kumanyası yardımlarında bu yıl Ağrı'da yaşayan 226 aileye, içerisinde salça, sıvı yağ, konserve gıdalar, tuz, makarna, pirinç, bulgur, şeker, tuz ve çaydan oluşan gıda kumanyası dağıtımlarını gerçekleştirdiklerini belirtti.

Aslan, "Sadakataşı Derneği Ağrı Temsilciliği olarak, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkileyen Coronavirus salgını nedeniyle işlerinden ayrılan, maddi gelir seviyesinde daralma yaşayan, yaşlı ve hasta ihtiyaç sahiplerine 100 TL'lik alışveriş yapabilecekleri sosyal yardım kartı dağıtımları gerçekleştirdik. Askıda ekmek çağrısıyla, bağışçıların desteğiyle kentte 400 aileye, toplamda 825 aileye askıda ekmek uygulaması ile sıcak ekmekleri iftar sofralarına ulaştırdık. Ağrı'da daha önceden tespitleri yapılmış olan 20 ailemizin yetim çocuklarına yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle, 200 TL değerinde mağaza alışveriş kartlarını ulaştırdık." dedi.

Aslan, çalışmalarının devam ettiğini söyledi. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir