• DOLAR 32.551
  • EURO 34.844
  • ALTIN 2435.851
  • ...
2020 T-Shirt Modası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

2017 yılında İstanbul'da küçük bir girişim olarak kurulan Nofilter Butik, sahip olduğu vizyon ve dijital dataya dayalı stratejileriyle her geçen gün büyümeye devam ediyor. 3 donanımlı kişi ile çıktığı yolda şimdilerde büyük bir ekip ile müşterilerine ulaşan marka, müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutarak yoluna devam ediyor.

Her şeyin giderek daha fazla dijitalleştiği günümüzde internet alanında var olan her kanal üzerinden kullanıcılarına ulaşmayı hedefleyen Nofilter Butik'te modanın ve stil sahibi olmanın herkesin hakkı olduğu mottosu üzerinden hareket ediliyor.

Kullanıcılarıyla tanıştığı ilk dijital kanal olan İnstagram üzerinden geniş bir takipçi kitlesine sahip olan marka, web sitesi kurgusu ile de kullanıcıyı tatmin eden deneyimler sunuyor. En ideal müşteri yolculuğunu analiz ederek stratejisini müşteri memnuniyeti üzerine kuran markanın büyüme yolundaki ivmesi kaçınılmaz oluyor bu durumda.

Kışın sweatshirt, yazın ise t-shirt modasına uygun indirimli fiyat avantajlarıyla öne çıkan Nofilter Butik'in bu sezonda öne çıkan ürünleri arasında mom jean ve salaş tişört seçeneklerini görebilirsiniz. Yola çıktığı günden bu yana kullanıcıların en çok ürün olan tişörtler Nofilter Butik'te bu sezona da damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Yazlık Son Moda T-Shirt Modelleri

Sıcak havalarda serin tutacak şekilde tasarlanan, modaya uygun yazlık tişört modelleri ile Nofilter Butik, görüp görebileceğiniz en uygun fiyat avantajı ile kullanıcıyla buluşuyor. Sezonun piyasasında yer alan her çeşit ürünle kullanıcı karşısına çıkan t-shirtler, geniş beden aralığı ve renk seçenekleriyle sunuluyor. Mom jean pantolon ve eteklerle kombin önerilerinin de yer aldığı web sitesi üzerinden modelleri siz de inceleyebilirsiniz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir