• DOLAR 32.597
  • EURO 34.806
  • ALTIN 2498.61
  • ...
Bayramda şekersiz kalmasın diye, Yetimler Vakfı yetimlere şeker dağıtacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Konuyla ilgili İLKHA'ya açıklamalarda bulunan Yetimler Vakfı İstişare Kurul Üyesi Mehmet Ali Aysu, sokağa çıkma yasağından dolayı yetimlerin şeker toplayamayacağını düşünerek bayram öncesinde yetimlere şeker dağıtacaklarını belirtti.

 

Yetimleri de kendi çocuklarımızdan ayırmamamız gerektiğini belirten Aysu, hayır sahiplerine teşekkür ederek şöyle konuştu:

"Mübarek Ramazan ayı içerisindeyiz. Ramazan ayında da gecelerin en mübarek olan kadir gecesini idrak edeceğiz. Amellerin en hayırlısı olan 'yetimlere yardım' için burada arkadaşlarımızla yan yana geldik. Birkaç gün sonra Ramazan Bayramı olacak inşallah. Ramazan Bayramı'nda da dışarı çıkmak yasak olduğu için özellikle yetim çocukların daha önceki bayramlar da dışarı çıkıp şeker toplama imkanları vardı ama artık evde şeker olmayacağı için dışarı çıkamayıp şeker toplayamayacaklar. Biz de bunu düşünerek, bu bayramda yetim çocuklarımız şekersiz kalmasın ve kendi çocuklarımız gibi bayramı yaşamaları için şeker kampanyası başlattık. Şu an 750 kilogram şeker aldık. Bu şekerleri 2 kiloluk poşetlere koyacağız. Bayramdan önce onlara ulaştıracağız. 'Bu bayramda yetimler şekersiz kalmasın' diyoruz, yardımda bulunan hayır sahiplerinden Rabbim razı olsun." (İLKHA)









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir