• DOLAR 32.375
  • EURO 35.365
  • ALTIN 2323.92
  • ...
Malatya’da, Siyer Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Vakfı Malatya Temsilcisi Harun Şahin, Coronavirus (Covid-19) salgını nedeniyle ödül töreni düzenlemediklerini, ödülleri evlerde teslim ettiklerini söyledi.

Birinci kategoriden yarışmaya giren ve 60 sorunun hepsini doğru cevaplayan Elif Baykara’nın (11) Türkiye birincilerinden olduğunu söyleyen Şahin, kendisinin çeyrek altın, dereceye giren diğer katılımcıların ise tablet, flaş bellek, sırt çantası, kol saati, kitap seti, futbol topu, ses topu, satranç takımı ve eşarp gibi farklı hediyeler kazandıklarını belirtti.

Şahin, yarışmada iyi puan alan ama dereceye giremeyen 12 katılımcıya ise “Moral Ödülü” olarak Kur’an-ı Kerim ve siyer kitabı hediye ettiklerini söyledi.

Siyer Yarışması'nın kaybedeninin olmadığını, yarışmaya katılan tüm katılımcıların hem dünya hem ahiretleri açısından kazanım elde ettiklerini belirten Şahin, “Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından her sene Türkiye geneli düzenlenen Siyer Yarışması bu sene 2 Şubat 2020' de yapılmıştı. Malatya’daki Siyer Yarışması'na yüzlerce kişi katılım sağlamıştı. Sınavda 27 katılımcı dereceye girerek ödül almaya hak kazandı. Bu katılımcılardan birinci kategoriden sınava giren ve 60 sorunun hepsini doğru cevaplayan Elif Baykara adlı katılımcı çeyrek altın, diğer katılıcılar ise tablet, flaş bellek, sırt çantası, kol saati, kitap seti futbol topu, ses topu, satranç takımı ve eşarp gibi değişik ödüller kazandı. Geçen senelerde dereceye girenler için ödül töreni düzenleyerek hediyelerini takdim ediyorduk ama malum Covid-19 salgını nedeniyle bu sene dereceye girenlere evlerinde hediyelerini takdim ettik. Yarışmada iyi puan alan ama dereceye giremeyen 12 katılımcıya ise “Moral Ödülü” olarak Kur’an-ı Kerim ve Siyer kitabı hediye ettik. Malatya’da toplam 39 kişiye ödül verildi. Yarışmaya katılan tüm katılımcıları tebrik ediyorum, hayatlarının kalan kısmında başarılar diliyorum.” dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir