• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yarışmaya 7 öğrenciyle katılan Malatya Akşemseddin İşitme Engelliler Okulunu öğrencilerinden Yusuf Göngör ile Dilara Yüksel dereceye girerek ödül almaya hak kazandılar.

Battalgazi İl Milli Eğitim Müdürü Recep Bulut, beraberinde Akşemseddin İşitme Engelliler Okulu Müdürü Mesut Gönç ile birlikte öğrencileri evlerinde ziyaret etti.

Hediyelerini takdim eden Bulut, öğrencilere başarılarının devamını dileyerek çocukların eğitimi ile ilgili yakından ilgilendikleri için ailelere teşekkür etti.

İl geneli yapılan yarışmada 2 öğrencilerinin dereceye girdikleri için çok sevinçli olduklarını söyleyen Akşemseddin İşitme Engelliler Okulu Müdürü Mesut Gönç, "Bu yarışmanın düzenlemesinde başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Recep Bulut Bey olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gerçekten bu süreçte yapılan bu yarışma moral ve motivasyon açısından öğrenciler için çok iyi oldu. Okul olarak 7 öğrenci ile yarışmaya katıldık. Öğrencilerimizden Yusuf Göngör ile Dilara Yüksel dereceye girerek ödül almaya hak kazandılar. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Recep Bulut Bey ile birlikte öğrencilerimizi evlerinde ziyaret ederek hediyelerini takdim ettik. Ögrencilerimizin başarılarının devamını diliyorum." dedi. (İLKHA) 









Bu haberler de ilginizi çekebilir