• DOLAR 32.59
  • EURO 34.824
  • ALTIN 2502.174
  • ...
Malatya Umut Kervanı, Ramazan ayında da yardıma muhtaç aileleri unutmadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Yaptıkları yardım faaliyetleri hakkında açıklamada bulunan Malatya Umut Kervanı Temsilcisi Mehmet Emin Yıldız, şimdiye kadar 180 aileye 27 bin 250 TL değerinde çeşitli yardımlar ulaştırdıklarını belirterek, yardımların Ramazan ayı boyunca devam edeceğini söyledi.

Yıldız, daha çok aileye ulaşabilmeleri için hayırseverlere bağış çağrısında da bulundu.

"Bizler maddi durumu iyi aileler ve mağdur aileler arasında köprü vazifesini görüyoruz"

Yardım çalışmalarının sadece Ramazan ayını kapsamadığını, yılın 12 ayını kapsadığını belirten Yıldız, "Mübarek Ramazan ayının başlamasıyla şimdiye kadar aralarında Afgan ve Suriyeli ailelerinde bulunduğu 180 aileye ayni, nakdi, ev eşyası, ayakkabı, giyim gibi yardımlarda bulunduk. Ramazan ayı boyunca yetim ve yardıma muhtaç ailelere ayni ve nakdi yardımlarımız devam edecek. Tabi şimdiye kadar yaptığımız yardımlar hayırseverlerin bağışladıkları yardımlar sayesindedir. Bilindiği üzere bizler maddi durumu iyi aileler ve mağdur aileler arasında köprü vazifesini görüyoruz. Hayırseverlerin bağışladıkları yardımları yardıma muhtaç ailelere ulaştırıyoruz." dedi.

 

Tespit ettikleri çok sayıda yardıma muhtaç ailenin olduğunu, yardımda bulunmak isteyen hayırseverlerin bizzat dağıtım komisyonuyla birlikte yapacağı yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırabileceklerini dile getiren Yıldız, şöyle devam etti:

"Bazı hayırseverlerin her ay düzenli olarak getirdikleri gıda malzemelerini bir araya toplayarak paket haline getirip onlarca aileye dağıtıyoruz. Bu sayede, bu ailelerin bir aylık yiyecek ihtiyaçları karşılanıyor. İnşallah hayırsever Malatyalı iş adamları ve halkı, bu hayır kervanına dâhil olurlar. Tespit ettiğimiz çok sayıda yardıma muhtaç aile var. Yardımda bulunmak isteyen hayırseverlerimiz bizzat dağıtım komisyonumuzla birlikte yapacağı yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirler. Bu vesileyle emeği geçen tespit ve dağıtım komisyonumuza, tüm gönüllülerimize ve yardımlarını esirgemeyen tüm hayırseverlere teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun." (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir