• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Siirt’te sokağa maskesiz çıkma yasaklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Valilik Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıda konuşan Vali Atik, Siirt’te mücadelenin iyiye doğru gidişi insanları rehavete düşürmemesi gerektiğini söyledi.

İl Hıfzıssıhha Kurulu’nda alınan karar doğrultusunda 22.04.2020 tarih ve 15 sayılı Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile yaya trafiğine kapatılan Güres ve Aydınlar caddelerinin bugün itibarıyla yaya trafiğine açılmasına karar verildi.

Kurulda şu kararlar alındı:

“Vatandaşlarımızın sosyal iletişim halinde bulunan alanlara, meydanlara, sokak ve caddelere, işyerlerine maskesiz çıkmalarına izin verilmeyecek ve çıkanlar hakkında idari yasal işlem yapılacak. İlçe ve çevre illere yüzde 50’si kadar yolcu almak şartıyla 28.03.2020 tarih ve 8 sayılı İl Hıfzıssıhha kurul kararı ile yasaklanan ilçelerden il merkezi, Siirt- Batman-Siirt- Diyarbakır arasında toplu taşıma yapan minibüslerin, toplu taşıma kapasitesinin yüzde 50’si kadar yolcu almak şartıyla izin verilmiştir.”

Toplantı, görüş ve önerilerin alınmasının ardından, gündem maddelerinin görüşülmesi ile sona erdi. Düzenlenen toplantıya Garnizon Komutan Vekili Albay Mehmet Fevzi Kanasarı, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay, İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre Ömür ile ilgili kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir