• DOLAR 32.506
  • EURO 34.944
  • ALTIN 2439.99
  • ...
IHO EBRAR'dan ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Merkezi Hollanda'da bulunan uluslararası insani yardım kuruluşu IHO EBRAR'ın Türkiye'deki yardım çalışmaları sürüyor.

 

Hayırseverlerin bağışlarıyla toplanan yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırma görevini üstlenen IHO EBRAR Midyat Temsilciliği Yardım Komisyonu tarafından önceden tespit edilen ve aralarında Suriyelilerin de bulunduğu onlarca yetim ve muhtaç aileye gıda kolisi ve nakdi yardım ulaştırıldı.

Yardım ulaştırılan aileler IHO EBRAR'a teşekkür ederek yapılan hayırlı çalışmaları takdir edip dua ettiler.

Suriyeli Meye Elhamed, "15 kişilik bir aileyiz. Sadece eşim çalışıyor. Bütün ev eşyaları lazım. Buzdolabı, televizyon ve çamaşır makinesi yok. Küçük çocuklar için bebek arabası lazım. İki hastamız var. Yardım edilmesini istiyoruz." diye konuştu.

Yardım edilen yaşlı ve dul kadın Necude Kaya ise, "Allah hayrınızı kabul etsin. Baş göz üstüne geldiniz. Çok memnun olduk geldiğiniz için. Allah hepinizden razı olsun. Ramazanınız hayırlı olsun. Tüm Müslümanların Ramazan'ı hayırlı olsun. Allah bu hastalığı aramızdan kaldırır inşallah. Allah sizleri kaza ve belalardan muhafaza etsin. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Yardım güzeldir. Müslümanlara hizmet ediyorsunuz. Çok iyi bir şeydir." dedi.

Yapılan yardım çalışmaları ile ilgili konuşan IHO EBRAR Midyat Temsilcisi Nureddin Ayyıldız, "Merkezi Hollanda'da bulunan IHO EBRAR tarafından Midyat'ta dağıtılmak üzere gönderilen onlarca gıda kolisini Midyatlı yetim, mağdur ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık. Avrupa'da yaşayan Müslüman kardeşlerimize ve bu organizasyonu sağladığı için IHO EBRAR'a teşekkür ediyoruz. Kardeşlerimizin yardımlarını her zaman bekliyoruz. Allah şimdiden kabul etsin." şeklinde konuştu. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir