• DOLAR 32.475
  • EURO 34.917
  • ALTIN 2427.792
  • ...
Malatya’da silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bir ikametten bir adet cep telefonu ve 100 TL para çalınması olayı ile ilgili, yapılan kapsamlı çalışma neticesinde olayı gerçekleştiren şahsın suça sürüklenen çocuk olduğu tespit edilerek S. S. Ç’nin çaldığı cep telefonu ve 100 TL'nin sahibine teslim edildiği belirtildi.

Açıklamanın devamında, Kışla Caddesi’nde bulunan bir iş yeri içerisinde bir vatandaşın kabin içerisinde kıyafet denediği sırada giyinme kabinin içinde asılı bıraktığı içerisinde kimlik, ehliyet ve cep telefonu bulunan el çantasının çalınması üzerine kamera görüntülerinden yola çıkılarak şüpheli şahsın çanta ile birlikte yakalandığı kaydedildi.

Başka bir operasyonda ise, 2 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 5 adet mermi, bir adet kurusıkı tabanca ve tabancaya ait 200 adet mermi ile 4 farklı şahıstan 7 parça halinde narkotik madde ve başka bir şahıstan bir miktar Metamfetamin maddesi ile 19 adet uyuşturucu hapın ele geçirildiği ifade edildi.

Malatya 2. Sulh Ceza Hakimliğince birden fazla kişi tarafından silahla tehdit suçundan aranan bir şahısın, Malatya Ağır Ceza Mahkemesince yaralama suçundan aranan ve 5 yıl hapis cezası bulunan bir şahsın yakalandığı belirtilen açıklamada, aramaları bulunan 2 şahsın adli mercilere teslim edildiği ve diğer olaylarda yakalanan şahıslar hakkında tahkikat ve yasal işlemin yapıldığı bildirildi. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir