• DOLAR 32.539
  • EURO 34.63
  • ALTIN 2498.101
  • ...
Gaziantep’te çeşitli suçlardan aranan 34 şüpheli yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Konuyla ilgili Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kent genelindeki asayiş uygulamalarının ve denetimlerin devam ettiği, yapılan çalışmalarda, aranan 34 şüpheli yakalanırken, 9 şüpheliye uyuşturucu bulundurmak, kullanmak ve ticaretinden, 21 şüpheliye hırsızlık suçundan yasal işlem yapıldığı belirtildi.

Uyuşturucudan 8 yıl cezası olan şahıs yakalandı

Uyuşturucu madde ticareti suçundan hakkında kesinleşmiş 8 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şüpheli sahte kimlik ile yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Şehitkâmil ilçesinde polis ekipleri durumundan şüphelendikleri bir şahsı durdurarak kimlik sorgulaması yapmak istedi. Kimlik vermemek için ekiplere zorluk çıkartan şahısın daha sonra verdiği kimliğin sahte olduğu tespit edildi.

 Polislere mukavemet ve sahte kimlik beyanından gözaltına alınan şüphelinin yapılan incelemesinde “uyuşturucu madde ticareti” suçundan 8 yıl 4 ay arandığı belirlendi. Gözaltına alınan şüphelinin, emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Otomobilden hırsızlık yapan bir şüpheli tutuklandı

Nizip ilçesinde 2 ayrı otomobilden meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili başlatılan çalışma kapsamında kimlikleri tespit dilen 2 şüpheli, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ve mahkemeye çıkarılan şüphelilerden biri tutuklanırken, diğer şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Evden hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı

Şehitkâmil ilçesi Çakmak mahallesinde bir evden hırsızlık yaparken kaçmaya çalışan şüpheli bekçiler tarafından yakalandı. Çeşitli çalıntı malzemelerle yakalanan şüphelinin yapılan incelemesinde başka bir suçtan arandığı tespit edilince gözaltına alındı.

Şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İşyerinden hırsızlık yapan bir şüpheli tutuklandı

Şahinbey ilçe Karatarla Mahallesinde 6 ayrı iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili olarak başlatılan çalışma kapsamında kimlikleri tespit edilen 2 şüpheliden biri düzenlenen operasyonla gözaltına alınırken, diğer şüphelinin de yakalanması çalışmalar devam ediyor. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir