• DOLAR 32.323
  • EURO 35.113
  • ALTIN 2298.801
  • ...
SON DAKİKA
Gaziantep’te sokak ve caddelerin asfaltlanması sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Belediye ekipleri, yolun en kısa süre içerisinde vatandaşın hizmetine açılabilmesi için gece gündüz demeden hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Kent trafiğini rahatlatacak olan ve İnönü Caddesine alternatif olarak yapılan 40 metre genişliğindeki yol çalışmasının son durumunu inceleyerek bilgi alan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yolu en kısa sürede tamamlayacaklarını söyledi.

 

İnönü Caddesine alternatif yol çalışmasının son aşamasına gelindiğini belirten Tahmazoğlu, “Yaklaşık birkaç yıldan bu yana yoğun olarak üzerinde çalıştığımız Hoşgör Meydanını, Özdemirbey Caddesine bağlama kapsamında daha önceden eski garajlardan tamircilerin tamamını taşımıştık. Taşıdığımız bu alana 40 metre genişliğinde yeni bir yol açtık. Yeni yapmış olduğumuz bulvarın ismi Boğaziçi Bulvarı. Burada kamulaştırma, yıkım ve altyapı çalışmalarımız da tamamlandı. Şu anda asfaltlama çalışmasını yapıyoruz. İnşallah birkaç gün içerisinde asfaltlama çalışmasını tamamlayıp, en geç bu hafta sonuna kadar Boğaziçi Bulvarımızı trafiğe açmış olacağız. Burası şehrimizin önemli bulvarlarından bir tanesi olacak ve şehrin trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak. Çünkü Beyazlardan ve Samlı Ökkeş Caddesinden gelen trafik, Hoşgör Meydanında yoğunlaşıp buradan da İnönü Caddesine geçiyordu. Yeni yolumuz ile birlikte trafik yükü İnönü Caddesinden kalkmış olacak. Yeni yolumuzun Gaziantep’imize ve Şahinbey’imize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. (İLKHA)







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir