• DOLAR 32.524
  • EURO 34.986
  • ALTIN 2433.577
  • ...
Batman İl Koordinasyon Kurulu toplantısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman İl Koordinasyon Kurulunun 2013 yılı 1. Dönem Toplantısı saat 14.00`da Valilik Konferans Salonunda gerçekleştirildi.


Toplantıya Batman`daki kamu kurum müdürleri, ilçe kaymakamları, belediye başkanları katıldı.


Toplantıda kamu kurum müdürleri, yatırımcı bölge ve il kuruluşlarının 2013 yılı 1. Dönem yatırımcı kuruluş dönem raporunu, 2013 yılı 1. Dönem yatırım projeleri izleme raporunu, 2013 yılı 1. Dönem yatırım projeleri çalışma ve iş programını ve 2012 yılı genel değerlendirme raporunu Bakan Şimşek ve Vali Arslan`a sundular.


İl Koordinasyon Kurulu toplantısındaki gündem maddelerin 2012 yılı değerlendirmesi, yatırım sosyo-ekonomik gelişmelerin izlenmesi koordinasyonu ve yerel bölgesel kalkınma bakımından değerlendirilmesi şeklinde yapıldı.


Vali Arslan`ın başkanlığında yapılan toplantıda ilin ve ilçelerdeki sorunlar, buralara yapılan yatırımlar masaya yatırılarak konular üzerinde tartışıldı.


Toplantıda her kurum, kendi çalışmaları hakkında detaylı bilgi vererek yapılan veya yapılması beklenen yatırımları geniş kapsamlı olarak tek tek anlatarak bilgi verdiler. Vali Arslan, ildeki sorunları gündeme getirerek ilgili kurumlara çözüm önerisinde bulundu. Vali Arslan, yaşanan sorunların ise en kısa zamanda giderilmesini istedi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir