• DOLAR 32.507
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2430.558
  • ...
HÜDA PAR Mardin İl Başkanı Çevik, polisin tartakladığı çocuğun ailesini ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin’in Nusaybin ilçesindeki TOKİ konutları içinde oyun oynayan çocukları kovalayan polisin havaya ateş açarak küçük bir çocuğu tartaklaması tepkilerine neden olmuştu.

Küçük Bahoz Erdal ve ailesiyle görüşen HÜDA PAR heyeti, çocukların şefkat ve merhamete ihtiyaçlarının olduğunu, yaşanan olaydan ötürü üzgün olduklarını ifade etti.

Aileye geçmiş olsun dileklerini ileten İl Başkanı Çevik, şunları söyledi:

“Sevginin tedavi edici bir özelliği vardır, inşallah ailemiz başta olmak üzere duyarlı halkımızın sevgisi çocuğumuzu tedavi edecektir. Bir fidan nasıl havaya, suya, ışığa, toprağa ihtiyaç duyuyorsa, çocuğun da sevgiye ve şefkate ihtiyacı vardır. Fıtrat olarak temiz olarak yaratılan çocuklar, sevgi ve şefkate layıktır. Sağlıklı ve kişilikli bireyler oluşturmak istiyorsak çocuklarımıza sevgi ve şefkatle yaklaşmalı, nefret ve şiddetten uzak durmalıyız. Çocuklarını Allah ve Resulünün gösterdiği yolda yürüten, çocuklarına onun gibi sevgi ve şefkatle yaklaşan kimseler hiçbir zaman pişman olmayacak. Bu sevgi ve şefkatle büyüyen çocuklar da anne babalarına layık, insanlığa faydalı birer fert olacaklardır.” (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir