• DOLAR 32.348
  • EURO 35.153
  • ALTIN 2308.536
  • ...
Müdür başyardımcısı trafik kazasında vefat etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Kaza sabah saatlerinde Şanlıurfa`nın Karaköprü Beldesinde meydana geldi. Sabah erken saatlerde göreve giden Bozova İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Akcan`ın kullandığı plakası öğrenilemeyen otomobil, sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen Özel Halk Otobüsü ile çarpıştı.

 

Şanlıurfa`nın 35 metrelik yolunda meydana gelen kazada, Bozova İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Akcan ve Bozova İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Abdülhakim Nas ağır yaralandı.

 

Yaralılar ambulans ile Şanlıurfa 500 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, doktorların tüm müdahalelere rağmen Bozova İmam Hatip Lisesi Müdür Başyardımcısı Abdülhakim Nas kurtarılamadı.

 

Durumu ciddi olan Mehmet Akcan`ın tedavisine devam edilirken, olayın duyulması birlikte hastaneye giden İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Sarmış, Eğitim Bir Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun, Teç Sen Şube Başkanı Davut Kırmızıaslan ve öğretmenler doktorlardan bilgi alarak gerekenin yapılmasını istediler.

 

Hastanede bir açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Sarmış, \"İlimiz Bozova İlçesi İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Akçan ile Müdür Baş Yardımcısı Abdulhekim Nas sabah erken saatlerde göreve giderken trafik kazası geçirmişlerdir.

 

Kaza sonucunda Bozova İlçesi İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Akçan yaralanmış, Müdür Başyardımcısı Abdulhekim Nas ise hayatını kaybetmiştir. Hayatını kaybeden İlimiz Bozova İmam Hatip Lisesi Müdür Başyardımcısı Abdulhekim Nas`a Allah`tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm eğitim camiasına baş sağlığı ve sabırlar dileriz ve halen tedavi gören İlimiz Bozova İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Akcan`a da acil şifalar diliyorum\" dedi.
Öte yandan Bozova İmam Hatip Lisesi Müdür Baş Yardımcısı Abdulhekim Nas`ın ölümü eğitim camiasını derinden üzdü. (Mehmet Demir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir