• DOLAR 32.575
  • EURO 35.017
  • ALTIN 2430.659
  • ...
Kızılay Midyat`ta kışlık giyecek dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu`nun girişimleri sonucu Türkiye Kızılay Derneği`nin Ankara`daki Genel Merkezi tarafından gönderilen 2 bin 500 parça giysi 500 dar gelirli aileye dağıtıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, \"Kızılay Genel Merkezi tarafından gönderilen hiç kullanılmamış elbiseleri tespit ettiğimiz yaklaşık 500 ihtiyaç sahibi aileye dağıttık. Bu anlamlı yardım için tüm Kızılay çalışanlarına ve bağışçılarına şükranlarımı sunuyorum\" dedi.

Kızılay yardımlarından oldukça memnun olduklarını dile getiren Midyat Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Şehmus Gümüş de, Türk Kızılayı tarafından dar gelirli ve yoksul ailelere dağıtılmak üzere gönderilen giyim malzemelerini hak sahiplerine ulaştırmaktan dolayı büyük heyecan yaşadıklarını söyledi.

Türk Kızılayı`nın Midyat`taki ailelerin yüzünü güldürdüğünü ve onlara büyük bir sevinç yaşattığını kaydeden Gümüş, \"Fakir ve muhtaç ailelerin desteklenmesi için hazırlanan projeler bizleri memnun ettiği gibi çok da heyecanlandırıyor. Kızılay tarafından gönderilen yardım malzemelerini ihtiyaç sahibi ailelere dağıtmaktan büyük mutluluk duyduk.\" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Midyat Belediyesi yetkilileri daha önceden isimleri belirlenen fakir ailelere yardım malzemelerini ev adreslerinde teslim etti. Giysileri alan fakir vatandaşlar bu kampanyada emeği geçenlere teşekkür etti. (M. Sait Başaran - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir