• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
​Bedensel engelli gencin tekerlekli sandalye hayali gerçekleşti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Coronavirus (Covid-19) nedeniyle bu yıl engelli vatandaşlara toplu olarak manuel ve akülü tekerlekli sandalye dağıtım programı yapamayan Şahinbey Belediyesi, engelli vatandaşları yalnız bırakmadı.

Bu kapsamda Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 75. Yıl Mahallesinde ikamet eden 18 yaşındaki Abidin Durgun’u ziyaret ederek tekerlekli sandalye hediye etti.

Yaptığı ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, her zaman engelli vatandaşların yanında olduklarını belirtti.

Tüm engellilerin “Engelliler Haftası”nı kutlayan Tahmazoğlu, “Şahinbey Belediyesi olarak yılda iki defa topluca engelli kardeşlerimize akülü, manuel ve diğer ihtiyaç duydukları malzemeleri dağıtımını gerçekleştiriyorduk. Coronavirus sebebiyle toplu bir tören yapamadık. Ancak engelli kardeşlerimizin ihtiyacı olan akülü, manuel ve diğer ihtiyaç duydukları malzemeleri adreslerine teslim ediyoruz. Bu kapsamda Abidin kardeşimizi ziyarete ederek tekerlekli sandalye hediye ettik. Kendisinin de Engelli Haftasını kutluyor, sağlık mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum.” dedi.

Dursun ailesi, Tahmazoğlu’nun ziyaretinden dolayı oldukça mutlu olduklarını belirterek, “Biz Abidin’e tekerlekli sandalye almak için başvuruda bulunmuştuk. Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu bizi ziyarete gelerek tekerlekli sandalyeyi hediye etti. Bizi çok memnun etti. Allah kendisinden razı olsun.” diye konuştular. (İLKHA)







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir