• DOLAR 32.44
  • EURO 35.43
  • ALTIN 2330.66
  • ...
Şanlıurfa'nın en küçük Covid-19 hastası ve 9 yakını şifa buldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, yeni tip Coronavirus (Covid-19) belirtilerinden dolayı hastaneye başvuran ve aralarında 5 buçuk aylık Semanur bebeğin de bulunduğu 11 kişilik ailenin Covid-19 testleri pozitif çıkmıştı.

Şanlıurfa Eğitim Araştırma Hastanesi pandemi servisinde tedavi altına alınan aile fertleri, 10 günlük tedavi sürecinin ardından baba dışındakilerin tümü şifa bularak taburcu oldu.

Hastanede düzenlenen törenle alkışlarla taburca edilen aile fertleri, hastane çalışanlarına teşekkür etti.

Konu ile ilgili gazetecilere açıklama yapan Şanlıurfa Eğitim Araştırma Hastanesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Doktor Tuba Erat, "Viranşehir ilçemizden yaklaşık 10 gün önce 11 hastadan oluşan bir aile kabul ettik. Bu ailede 18 yaşından küçük 7 hasta bulunuyordu. Bunların en küçüğü 5 buçuk aylıktı. Bu hasta Şanlıurfa genelinde tespit edilen en küçük Covid-19 pozitif hastamızdır. Baba dışında 5 buçuk yaşındaki küçük hasta ve diğer aile fertleri şifa bularak taburca oldu." ifadelerini kullandı.

İsminin açıklanmasını istemeyen Semanur'un annesi ise çok mutlu olduğunu belirterek, "Burada kaldığımız sürece hastane çalışanları bizimle çok iyi ilgilendi. Hepsine çok teşekkür ediyorum. İnşallah sağlıkla evimize gideceğiz. Tekrar herkese teşekkür ediyorum." dedi. (İLKHA)





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir