• DOLAR 32.355
  • EURO 35.113
  • ALTIN 2308.135
  • ...
Hamas'dan, esir takası ile ilgili Mısır gazetesinin haber ve röportaj iddiasına yalanlama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Naim, Mısır'daki en büyük gazetelerden biri olan el-Mısri el-Yevm Gazetesi'ne asir takası ile ilgili röportaj vermediğini ve bu yönde medyada yer alan bütün haberleri yalanladığını açıkladı.

Siyonist işgal rejimi ile muhtemel esir takası konusunda açıklamalar yaptığına dair Mısır basınında çıkan haberlerin doğru olmadığının altını çizen Naim, "El-Mısri el-Yevm gazetesinin benimle röportaj yaptığı iddiasını ve söylemediğim sözleri benden nakletme gibi çirkin bir yola tevessül etmesini kınıyorum." diye tepki gösterdi.

Naim, el-Mısri el-Yevm Gazetesi'nin yetkililerine seslenerek binlerce Filistinliyi yakından ilgilendiren esirler konusu gibi hassas mevzularda dikkatli ve doğru haberler yapma çağrısında bulundu.

Siyonist işgal rejimi sözde Başbakanı Netanyahu, 6 Nisan'da Gazze'deki kayıp askerler konusunda ara bulucular kanalıyla acil diyalog çağrısı yapmıştı.

İzzeddin el-Kassam Tugayları, ilk kez Nisan 2016'da, ellerinde işgalci Siyonist askerinin bulunduğunu duyurmuş ancak ölü ya da sağ olduklarına dair herhangi bir bilgi paylaşmamıştı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir