• DOLAR 32.602
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2498.367
  • ...
Adana basınından kısa başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - 17 Ocak 2013 Perşembe günü Adana`da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

5OCAK GAZETESİ: KONSOLOSTAN AÇIKLAMA
ABD Adana Konsolosu John L. Espinoza, ABD askerlerinin yılbaşı gecesi İncirlik Üssü`ndeki camiye girip, ahşap minberi ve camları kırdıkları, Kuran-ı Kerim parçaladıkları iddialarla ilgili olarak, "Hiçbir şekilde dini ibadetlerin yapıldığı bir yerde Vandalizm kesinlikle kabul edilemez. Umuyorum ki her kim yaptıysa bulunur ve adalete teslim edilir" dedi.

Sahte Komiser Baltayı Taşa Vurdu
Adana`nın Kozan ilçesinde, telefonda "Ben komiserim. Senin telefondan terör örgütü üyeleriyle görüşmeler yapılmış. Temizlenmesi için bankaya para yatırmak lazım" diyen dolandırıcının oyunu uyanık vatandaş bozdu.

ADANAHABER GAZETESİ: CAMİ KARŞISINA YEŞİL ALAN TALANI
Skandal niteliğindeki kanunsuz uygulama Çifte minareli cami cemeatından bazı vatandaşların; "Caminin karşısını biz yeşil alan oto park olarak biliyorduk. Buraya nasıl iş merkezi yapılıyor" şeklindeki ihbarıyla ortaya çıktı.

Silah ve Satırla Liseyi Bastılar
Adana`da bir liseyi basan silahlı 3 genç, dehşet dolu anlar yaşattı. Polis, bir kişinin yaralandığı olayda öğrencilerin de olduğu 8 kişiyi gözaltına aldı. Kavganın kız meselesinden kaynaklandığı ileri sürülüyor.

Suriyeli İçin 16 Mescit Yapılacak
Adana Müftüsü Arif Gökce, Adana`da Suriyeli mülteciler için inşasına başlanan çadır kentte 16 mescit kuracaklarını söyledi.

Sokakta Yaşam Savaşı
Adana`da ticaretle uğraşırken iflas eden 55 yaşındaki Gökmen Altınöz, 15 yıldır sokaklarda yaşam mücadelesi veriyor. Son 5 yılını bir trafonun yanında kurduğu muşamba gecekonduda geçiren Altınöz, "Araba falan değil, sadece bir evim olsun istiyorum" dedi.

ADANA EGEMEN GAZETESİ: İFTİRA ALÇAKLARIN İŞİDİR
Ak Parti İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, dünürü ve kendisi kakındaki iddialara sert tepki gösterdi.

Patriot Parçaları İncirlik`e Geldi
Türkiye`nin NATO`dan istediği patriot savunma bataryalarının bazı parçaları, sistemin kurulacağı Adana`nın İncirlik Hava Üssüne getirilmeye başlandı. (Ayhan Kaya-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir