• DOLAR 32.554
  • EURO 35.051
  • ALTIN 2429.493
  • ...
Kışın ortasında kömür yardımına başlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Bingöl merkezde sırayla mahalle mahalle dağıtılan yardım kömürü kış mevsimi nerdeyse yarısı bitmek üzereyken karda soğukta dağıtılması vatandaşın tepkisine yol açtı. Vatandaş, \"Hizmet edilecekse zamanında yapılsın ve bizleri dilenci yerine koymasınlar\" dediler.


Kış ve soğuk demeden sabahın erken saatlerinde Kömür sırasına girenlerden Erdal K. \"Nerdeyse kışın yarısı bitti, bahar gelmek üzere daha yeni kömür dağıtmaya başladılar. Bu kömür daha kış gelmeden sonbaharda dağıtmaları gerekir. Bu konuda yetkililerin gerekli tedbirlerin almalı… Bu soğuk ve dondurucu havada birkaç torba kömür almak için sıraya girdiklerini belirten Erdal K. \"Kömür dağıtım işini bir düzene sokmaları gerekir. Şuanda bu soğuk havada bayanlar dahi kömür almak için buraya gelip sıraya girmişler\" dedi.


Kömür yardımı alan vatanlardan Faysal Ç. Zazaca yaptığı konuşmada, \"Verilen kömür yardımı için buraya geldik. Kaleönü Mahallesi Küme Evlerinde oturuyorum. Şuanda eve götüreceğim bu kömürü yolumuz kapalı olduğu için mecburen sırtımda taşımak zorunda kalacağım. Eğer yardım kömürü zamanında yani sonbaharda verilmiş olsaydı şimdi bu sıkıntılar olmazdı. Bizlerde rahat ederdik\" dedi. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir