• DOLAR 32.51
  • EURO 34.966
  • ALTIN 2425.024
  • ...
Saadet Partisi Patriot füzesine karşı yürüyecek!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MANİSA - Saadet Partisi Manisa İl Başkanı Kemal Uşaklılar, parti binasında basın toplantısı düzenledi.

Patriotların gelişini protesto etmek için İskenderun limanına yürüyüş gerçekleştireceklerini ifade eden Uşaklılar, \"Ülkemize yerleştirilmek istenen Patriot füzeleri kirli ve tehlikeli bir oyunun parçasıdır. Bu Patriotlarla birlikte, Kahramanmaraş`a Alman askerleri, Adana`ya Hollanda askerleri, Gaziantep`e ise Amerikan askerleri gelecek. Tarihi bir görev olarak uyarıyoruz; Patriotlar, Türkiye`yi korumak için değil, İslam ülkelerini birbiriyle savaştırmak için getiriliyor. Çünkü NATO barışın değil, küresel emperyalizmin silahlı gücüdür. Girdiği yere, kan ve zulümden başka hiçbir şey götürmemiştir\" dedi.


Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak`ın öncülüğünde, Edirne`den Kars`a, Sinop`tan Hatay`a tüm ülke sathında harekete geçeceklerini belirten Uşaklılar, \"Biz Geliyoruz-Patriotlar Gelmesin\" diyerek büyük bir yürüyüş başlatacaklarını açıkladı.


Hedeflerinin kirli ve sinsi oyunu bozmak olduğunu belirten Uşaklılar, \"Zulme, işgale, savaşa, sömürüye, kalkana, füzeye karşı onurlu bir duruş ortaya koymaktır. Yürüyüşümüz, 20 Ocak 2013 Pazar günü, Patriot füzelerinin indirileceği İskenderun limanında `büyük buluşma` ile son bulacaktır. Bu tarihi yürüyüşe tüm Manisalı hemşerilerimi davet ediyor, maddi manevi desteklerinizi bekliyoruz\" dedi. (Ramazan Sındıraç - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir