• DOLAR 32.314
  • EURO 35.064
  • ALTIN 2279.904
  • ...
Gaziantep’te hayırsever vatandaş cami yaptıracak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep Valisi Davut Gül, Nizip Kaymakamı Kemal Şahin, İl Müftü Vekili Dr. Ramazan Yıldırım, Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı ve hayırsever Mehmet Kara arasında ilçeye yaptırılacak cami inşaatı için imzalar atıldı.

İmza töreninde konuşan Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep’in, hayır hasenat sahibi hayırseverinin çok olduğu ve bu konuda her zaman örnek teşkil ettiğini belirtti.

İldeki birçok caminin hayırseverler tarafından yaptırıldığına işaret eden Gül, hayırsever Kara nezdinde tüm hayırseverlere teşekkür ederek hayır işlerinin devamını diledi.

Nizip Kaymakamı Kemal Şahin ise ihtiyaç duyulan bir bölgede caminin yaptırılacağını ifade ederek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı da caminin, Abdulhamit Han mahallesinde bir milyon 641 metre karelik alana yaptırılacağını belirterek, arsanın Nizip Belediyesi tarafından tahsis edildiğini aktardı.

Hayırsever Mehmet Kara da hayırlı işe vesile olan herkese teşekkür etti. Yapılacak caminin isminin ise Hacı Aynzilha Kara Camii olacağı bildirildi. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir