• DOLAR 32.531
  • EURO 35.002
  • ALTIN 2435.09
  • ...
Sizin Seçiminiz BGR Filo
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Geniş araç filosuna sahip olan BGR Filo, sizi seçen değil sizin ihtiyacınız olan araçlara sahiptir. Dünyanın en iyi araba markalarının bir araya geldiği filomuz, şehir içi yolculuklarınızda, uzun yollarda ve gerektiğinde arazi koşullarına uygun araçlarla size eşlik edecektir. Periyodik bakımı yapılmış, son model geniş kapasiteli araç kiralama hizmetimiz bütün yolculuklarınıza konfor katacaktır.

Araç Kiralama Konforunu Hissedin!

Sizi seçen değil, sizin seçtiğiniz araç özelliklerine sahip olan kiralık araç hizmetimiz, aracınızın yolculuk boyunda bütün ihtiyaçlarınızı karşılayacak kapasiteye sahip olması için yeni özelliklerle bir araya getirilmiştir. Aracınızın arazi koşullarına uygunluğu, uzun yolculuklarda ihtiyaç duyabileceğiniz diğer özelliklere sahip olması, sizinle uyumlu bir şekilde yolculuk etmesini sağlayacaktır.

Araç kiralama hizmetimizde önce uyuma daha sonra konfora önem verir, kullanım alanınıza göre aracınızın profesyonel bir şekilde yolculuk etmenizi sağlamasını amaçlarız. Konforlu bir yolculuk için aracınızı seçin, yolculuğunuza başlayın.

BGR Filo Araç Özellikleri

Kapsamlı bir araç filosuna sahip olan firmamız, araç kiralama hizmeti alanında kusursuz bir hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Bu hizmet alanında bir aracın ve şoförün ihtiyacı olabilecek özellikler filo tarafından yerine getirilmektedir.

  • Araçların MTV’si filo tarafından yapılarak, yasal uygunluk göz ardı edilmez.
  • Hasar yönetimiyle acil durumlar için çağrı merkezimiz sizi yönlendirecektir.
  • Yedek araç ihtiyaçlarınızda geçici araç temini kısa zamanda sağlanır.
  • Periyodik bakım için ihtiyacınız olan yönlendirmeler firmamız tarafından yapılacaktır.

BGR Filo Kiralık Araç Kapasitesi

Türkiye’nin koşulsuz şartsız en kolay araç kiralama hizmetini vermekte olan firmamız, aracınızın ihtiyaçlarınıza uygun olması için marka, model ve hız konusunda farklılıkları olmasını sağlamıştır. Bu da hem geniş bir fiyat seçeneği hem de güvenli kiralama özelliğini sizlerle buluşturmaktadır. Şık ve son model araç seçenekleri arasında ticari araç modelleri, kurumsal araç modelleri ve tanker modelleri yer almaktadır. Opsiyonel araç farklılıkları için site üzerinden hemen incelemenizi yaparak, aracınızı kiralamak için başvuru yapabilirsiniz.

Şoförlü kiralık araçlar ve bireysel kiralık araçlar hizmetlerinden yararlanabileceğiniz filomuz, devlet ihalelerinde de yer alarak % 30 kapasite genişliği sağlamış, müşterilerimizin dört bir yana yolculuğuna katkıda bulunmuştur.

BGR Filo Araç Kiralama

Size özel araç özellikleriyle geniş bir kiralık araç modeline sahip olan firmamız, aracınızı dilediğiniz tarihlerde firma ofisinden almanızı ya da gelemediğiniz takdirde direkt olarak adresinize teslim edilmesini sağlamaktadır. Aracınızı istediğiniz kilometre sınırında kullanabilir, sözleşme dahilinde sınırları kaldırabilirsiniz. Şirket araçları, özel şoförlü araçlar ve bireysel kullanımlar için sizi konforla buluşturacak olan marka ve modellerden yararlanabilirsiniz.

Sınırsız ve konforlu bir kullanım için size özel araç seçeneklerimiz daima bakımı yapılan ve full depo halinde teslim edilen araçlardır. Aracınızı günlük olarak değil uzun dönemli olarak kiralayabilir sınırsız araç kullanımıyla yollarını arşınlayabilirsiniz.

Aylık Araç Kiralama Hizmeti

Firmamız aracınızı doyasıyla kullanmanız ve kurumsal alanda dönemlik olarak hizmet sağlamanız için aylık olarak kiralama hizmeti sağlamaktadır. Dönemlik olarak da kiralayabileceğiniz araçlar, sizin şehir dışına yolculuk etmenize imkan sağlayacak sorunsuz bir şekilde yolculuğuna eşlik edecektir. Bu hizmet kapsamında sorun yaşadığınızda her zaman yanınızda olacak olan filomuz, yedek araç ve bakım konularında da sizi yönlendirecektir.

Kurumsal Güvenli Araç Kiralama

BGR Filo araç kiralama hizmetiyle konforlu bir yolculuk eder, uzun ve kısa mesafe yolculuklarınızda uzun süreli kullanımın avantajlarını yaşarsınız. Size ve alanınıza özel araç seçenekleriyle, kısa zamanda aracınızı filo ofisinden alabilir ya da dilerseniz adresinize teslim seçeneklerinden yararlanarak kullanabilirsiniz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir