• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Gaziantep’te iftara yetişemeyenlere kumanya dağıtılıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şahinbey Belediyesi, Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği “İftara 5 Kala Projesi” ile trafikte kaldığı için iftarı evinde açamayan vatandaşlara kumanya paketi dağıtarak iftarlarını açmalarını sağlıyor. Trafik akışının yoğun olduğu iftar saatlerinde yolda kalan sürücüler ve otobüslerdeki vatandaşlar, dağıtılan kumanyalarla oruçlarını açıyor.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan ayında iftarda yolda kalan vatandaşlara ve şoförlere kumanya dağıtarak oruçlarını açmalarını sağladıklarını belirtti.

Tahmazoğlu, “Geleneksel hale getirildiğimiz ‘İftara 5 Kala Projesi’ ile işlerinden evlerine giden vatandaşlarımızın ve görev başında olan şoförlerimizin oruçlarını açmalarını için kavşaklarda kumanya dağıtıyoruz. Trafikte ve kırmızı ışıkta bekleyen vatandaşlarımıza içerisinde su, hurma, meyve suyu ve kek olan iftariyelik veriyoruz. Vatandaşlarımız ezan okunduğunda yolda iftarlarını açabiliyorlar. Böylelikle eve gidinceye kadar aç kalmamalarını sağlıyoruz. Bu uygulamayla vatandaşlarımızı memnun etmeye çalışıyoruz.” dedi.

Şahinbey Belediyesinin iftar saatinde kendilerine iftarlık dağıtmasından memnun kaldıklarını belirten sürücüler, Tahmazoğlu’na teşekkür etti. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir