• DOLAR 32.415
  • EURO 35.024
  • ALTIN 2325.214
  • ...
Adıyamanlı vatandaşlar: PTT'nin diğer şubelerinde de hizmet verilmesini istiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

PTT'nin önünden başlayıp ara sokaklara kadar uzayan uzun kuyruklarda bekleyen vatandaşlar, oruçlu bir şekilde saatlerce beklemenin verdiği bıkkınlıkla kimi zaman gergin anlar yaşıyor.

Geçen hafta Adıyaman'da PTT'nin sisteminin çökmesinden dolayı oluşan uzun kuyrukta bekleyen vatandaşlar, PTT şubelerinin hepsinde hizmet verilmesini istiyor.

Uzayan kuyrukta bekleyen vatandaşlardan Abdullah Kızılay, "Ben yeşil kartlıyım sosyal yardım almak için e-devlet şifresi almam gerekiyor. 45 dakikadır sırada bekliyorum ama önümüzde uzayan kuyrukta bekleyen yüzlerce kişi var. Burada bekleyen bayanlar var, ihtiyarlar var bu insanların burada bu şekilde saatlerce beklemesi doğru olmuyor. Bundan dolayı Adıyaman'da PTT'ye ait diğer bütün şubelerde de hizmet verilmesini istiyoruz." dedi.

Sırada saatlerce beklenildikten sonra işlem yapabildiklerini belirten Eyüp Yaman ise "Bizler burada uzun kuyruklar oluşturup sırada bekledikçe Coronavirus kapma riskimiz daha da yüksek oluyor. Bundan dolayı PTT'nin diğer şubelerinin de hizmete açılması istiyoruz. Bu çağrımıza lütfen kulak versinler." ifadelerini kullandı.

Sıra bekleyen vatandaşlardan Gaffari Bulut da "Bu şekilde yüzlerce insanın bir arada sırada beklemesi daha tehlikelidir. Virüs bulaşma riski artıyor. Yaklaşık bir saattir sıradayım. Mesai saatine kadar sıranın gelip gelmeyeceğini de bilmiyorum. Diğer şubelerinde hizmet vermesi temennimizdir." şeklinde konuştu. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir