• DOLAR 32.514
  • EURO 34.957
  • ALTIN 2436.094
  • ...
İstanbul'da havanın yağışlı olması yoğunluğa engel olamadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Hafta sonu itibarıyla İstanbul’da bölgesel olarak etkili olmaya başlayan yağmur, dün gece saatleri itibarıyla il genelinde etkili oldu. İçişleri bakanlığı tarafından 30 büyükşehir ve Zonguldak’ta dördüncü kez uygulanan ve 3 gün süren sokağa çıkma yasağının ardından sabah saatlerinde hafif yağmur yağışı olmasına rağmen vatandaşların sokak ve caddelerde yoğunluk oluşturduğu görüldü.

Şehrin anayollarında ve semt içerisinde akıcı trafik yoğunluğu oluşurken önceki haftalarda yaşanan yoğunluk kadar olmasa da vatandaşların şemsiyeleriyle birlikte cadde ve sokaklara çıktığı görüldü.

Toplu taşıma araçlarının dezenfekte edilmeye devam edildiği şehirde birçok vatandaşın evde çalışma modeline geçmesi veya birçoğunun bu süreçte işsiz kalması sebebiyle diğer zamanlara göre toplu taşımalarda oldukça rahat seyahat edilebildiği görüldü.

Anayollarda ve toplu taşımalarda yaşanan rahatlığın aksine caddelerde hareketlilik yaşandı. Taksit ödemesi, fatura işlemleri ve banka işlemleri gibi resmi işlemlerini halletmek isteyen vatandaşlar, havanın yağışlı olmasına aldırmadan banka ve bankamatiklerde yine uzun kuyruklar oluşturdu.

Öte yandan ev ihtiyaçlarını karşılamak için alışverişe çıkan vatandaşların market ve manavlarda da yoğunluk oluşturduğu görüldü. (İLKHA)

 









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir