• DOLAR 32.318
  • EURO 35.129
  • ALTIN 2298.602
  • ...
İstanbul'da atölye sahibi hırsızlara yalvardı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul Bağcılar’da tekstil atölyesine giren hırsızlar, atölyede bulunan değeri 250-300 bin lira olan 7 bin 500 parça çocuk takımını çaldı.

Ertesi gün çevredekilerin uyarmasıyla atölyesinde bulunan malların hırsızlar tarafından çalındığını öğrenen iş yeri sahibi Şükrü Kartalmış, hırsızlara kendisinden çaldıkları malları yine kendisine satmaları için çağrıda bulundu.

"MALLARIMI GETİRSİNLER, ÜSTÜNE PARA VEREYİM"
Tekstil atölyesini soyan hırsızlardan mallarını kendisine satmalarını isteyen atölye sahibi Şükrü Kartalmış, ”Malımı getirirlerse, gerekirse onlara 15-20 bin lira veririm. 350 bin liralık ürünü götürüp, 10-15 bin liraya satmasınlar. Getirsinler, ben onları görmeyeyim. Parayı vereyim. Devletimiz aracı olsun gerekirse. Ne yapalım, başka yapacak bir şeyimiz yok.” dedi.


"ÇOK ZOR DURUMDAYIZ"
Tekstil atölyesinin soyulmasının ardından çok zor durumda kaldıklarını söyleyen Kartalmış, ”Bağcılar Göztepe’de bir tekstil atölyesi aynı zamanda depo olarak kullandığımız bir yer burası. Yaklaşık iki üç gün önce bir hırsızlık olayı oldu. Dört tane kilidi, bir de asma kilidi kırıp içeri girdiler. Emniyet Müdürlüğünü aradık. Olay yeri inceleme geldi. Parmak izi aradı ama bulamadı. Bizde şikayetçi olduk. Benim 250 ile 300 bin lira değerinde ürünlerim gitti. Bu yoklukta, bu salgında zaten iş yerlerimizi açamıyoruz. Ağabeyim kötü durumda, evde yatıyor. Bu durumdan dolayı hasta. Bizim borçlarımız var. İnsanlara karşı zor durumdayız. Bu ürünleri zaten borçla harçla yapıp geçiniyoruz. Lütfen yardımcı olun.” şeklinde konuştu.


"YALVARIYORUM"
Hırsızların çaldığı ürünlerin Laleli piyasası için yapıldığını söyleyen Kartalmış, ”Toplam 7 bin 500 takım bu da 250 ile 300 bin lira ediyor. Laleli piyasasına çalışıyoruz. Laleli piyasası da kapalı olduğu için ürün sevkiyatı olmuyor. Sokağa çıkma yasağı vardı. Burada aynı zamanda görgü tanıkları da var. Buradan hırsızlara da sesleniyorum. Benim ürünlerimi yalvarıyorum, rica ediyorum bana getirin.” ifadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir