• DOLAR 32.526
  • EURO 34.853
  • ALTIN 2487.349
  • ...
Adana Basınından Kısa Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - 16 Ocak 2013 Çarşamba günü Adana`da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:


ADANAHABER GAZETESİ: SIR EMLAKÇI, YEĞEN CENGİZ`İN YAKIN DOSTU SÜLEYMAN ÇIKTI
Meclis Üyesi Murat Türk sordu, Büyükşehir Başkan Vekili Zihni Aldırmaz inkâr etti. Mal sahibi, cami alanına talip olan ismi Adana Haber`e açıkladı. Adana Haber, Murat Türk`ün gündeme getirdiği, imar değişikliliğinden önce Zihni Aldırmaz`ın bir akrabasının veya tanıdığının arsa sahibi ile görüşüp satın alma girişiminde bulunup bulunmadığını arsa sahiplerine sordu. Arsa sahibi Ahmet Güzelsoy, \"Evet böyle bir talep oldu, oturup konuştuk ama ama anlaşamadık. Zaten işimiz de bundan sonra bozuldu\" dedi.

Hekime Şiddet Adana`da Arttı
Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Seyhan Uygulama Merkezi Kalp Damar Cerrahisi Servisi Asistan Doktor Ferit Cerep`in bir hasta yakını tarafından darp edilmesine tepki gösteren Adana-Osmaniye Tabip Odası Başkanı Dr. Ali İhsan Ökten hekim ve sağlık çalışanlarına saldırıların son bulmasını istedi.


ADANA EGEMEN GAZETESİ: ÇUKUROVA KİTAP FUARI AÇILDI
TÜYAP Adana Fuarcılık, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ve Büyükşehir Belediyesi`nin destekleriyle gerçekleştirilen fuara, 205 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılıyor.

Adaletsizlik Sürüyor
KESK Adana Şubeler Platformu, 200 gündür tutuklu bulunan yönetici ve üyelerinin serbest bırakılmamasını protesto etmek amacıyla İnönü Parkında eylem gerçekleştirdi.

Adana Barosu`ndan Önemli Bir Hizmet Daha
Adana Barosu, 22 Ocak Salı günü Seyhan otelinde Kültür eski Bakanı Fikri Sağlar`ın konuşmacı olarak katılacağı `Derin Devlet olgusu ve faili meçhul cinayetler` konulu konferansa ev sahipliği yapacak. (Ayhan Kaya-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir