• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
İslami Cihad'tan "normalleşme" hakkında açıklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İslami Cihad Hareketi'nin sözcüsü Musab El-Bureym yaptığı açıklamada,"Dünya Basın Özgürlüğü Günü'nde başta hayatlarını bu uğurda feda eden ve esir basın mensupları olmak üzere gerçeği ortaya çıkarmak için çalışan, vakitlerini ve çabalarını adil davaları için harcayan, mazlum halklarının sesi olmaya gayret eden basın mensuplarına ve medya çalışanlarına selamlarımızı iletiyoruz.

Arap ve İslam dünyasındaki medyadan, işgalin karşısında durmayı tercih eden, dünyanın her yerinde hak sahiplerine ve mazlumlara acıyan her özgür görüşe selam olsun." ifadelerine yer verdi.

3 Mayıs tarihi Dünya Basın Özgürlüğü Günü olarak ihya ediliyor. Filistin'de bugün münasebetiyle işgal rejiminin Filistinli basın mensuplarına yönelik baskılarına ve bu durum karşısında Arap dünyasındaki birtakım medya organlarının işgal rejimiyle ilişkilerin normalleştirilmesi çağrıları yapmalarına tepkiler dile getirildi.

Suudi rejiminin MBC kanalı, Filistinlilere saldırırken siyonist işgal güçlerini şirin göstermeye çalışan ve onlarla ilişkilerin normalleştirilmesini savunan Ummu Harun ve Mahrec 7 dizilerini yayından kaldırmama konusundaki ısrarını sürdürüyor. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir