• DOLAR 32.354
  • EURO 34.996
  • ALTIN 2322.886
  • ...
Diyarbakır Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR- Diyarbakır yerel gazete ve haber sitelerinde öne çıkan başlıklar şöyle;


DİYARBAKIR MEDYA: 2 METRELİK KAR HAYATI DURDURDU
Elazığ`ın Palu ilçesine bağlı Gamtepe bir haftadan beri etkili olan kar hayatı adeta durma noktasına getirdi.


DİYARINSESİ: ESNAFTAN TEDAŞ`A TEHDİT
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası, Diyarbakır Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile birlikte 42 meslek odasının bulunduğu Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri elektrik kesintilerini protesto etmek amacıyla ortak basın açıklaması düzenledi.



ÖZGÜR HABER GAZETESİ: `ÖZGÜRLÜK İÇİN 10 MİLYON İMZA` KAMPANYASI
Memur-Sen öncülüğünde başörtüsü yasağının kalkması için başlatılan imza kampanyasına, Şanlıurfa`da çok sayıda sivil toplum kuruluşu destek verdi.


HABER DİYARBAKIR: ESNAF TEPKİLİ: DİYARBAKIR ORTAÇAĞ KARANLIĞINI YAŞIYOR
Kış mevsiminin gelmesi ile daha da yoğunlaşan elektrik kesintilerine tepkiler durmadan gelmeye devam ediyor.


DİYARBAKIRSÖZ: DİYARBAKIR`DA BRUCELLA KONFERANSI
Dicle Üniversitesi (DÜ) Hastaneleri tarafından 16 Ocak günü `Brusella hastalığı tanısında yenilikler` konulu bir konferans düzenlenecek.


YENİ YURT GAZETESİ: TAR-GEL PROJESİ KAPSAMINDA 103 PERSONEL GÖREVE BAŞLADI
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı`nın 2007 yılında başlatmış olduğu Tarımsal Üretimi Geliştirme Projesi (TAR-GEL) Projesi`nde çalıştırılmak üzere 103 teknik personel alındı.


DİYARBAKIR YENİGÜN: `AKP`NİN AMPULÜ DİYARBAKIR`DA SÖNDÜ`
Saadet Partisi Diyarbakır il başkanlığı`nda düzenlenen basın toplantısında gündemi değerlendiren il başkanı Fesih Bozan, Dedaş`ın yurttaşa zulüm ettiğini belirterek, Akp`nin ampul`ünün Diyarbakır`da söndüğünü söyledi.


GÜNEYDOĞU GÜNCEL: DİSKİ İŞÇİSİ GÖÇÜK ALTINDA KALDI
Diyarbakır`da Urfa yolu üzerindeki polis lojmanları bölgesinde su borusunu tamir etmek için açılan çukura giren DİSKİ işçisi, toprak kayması sonucu göçük altında kaldı.


GAZETE DİYARBAKIR: DEDAŞ`A AÇIK TEHDİT
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası, Diyarbakır Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile birlikte 42 meslek odasının bulunduğu Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri elektrik kesintilerini protesto etmek amacıyla ortak basın açıklaması düzenledi.


ÖZ DİYARBAKIR GAZETESİ: OTEL GÖREVLİSİ BİR BAŞKA OTELDE İNTİHAR ETTİ
Diyarbakır`da bir otel görevlisi başka bir otelin çatı katına çıkarak oradan ölüme atladı. Kafa üstü yere çakılan 41 yaşındaki Metin Perihan, olay yerinde yaşamını yitirdi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.


GÜNEYDOĞU EKSPRES: TEFECİLERE OPERASYON
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü`ne bağlı Bismil ilçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri, ilçe genelinde kredi kartı ile tefecilik yaparak haksız kazanç elde eden şahıslara yönelik `Süpürge` kodlu operasyon düzenledi. (M. Sait Adiyaman-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir