• DOLAR 32.374
  • EURO 35.018
  • ALTIN 2325.61
  • ...
Ağrı Umut Kervanı muhtaç ailelere gıda yardımı ulaştırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Aralarında yetim ailelerin de bulunduğu onlarca ihtiyaç sahibi aileye, mübarek Ramazan ayı vesilesiyle gıda yardımında bulunan Doğubayazıt Umut Kervanı, yürüttükleri çalışma doğrultusunda onlarca aileye gıda kolisi ulaştırdılar.

Yapılan çalışma hakkında açıklama yapan Müdür Akkaya, yetim ve muhtaç aileleri önceden tespit ettiklerini ve çalışmalarını düzenli olarak yürüttüklerini belirtti.

Akkaya, "Bizler de önceden tespit ettiğimiz bu ailelere hayırseverlerin gıda ve nakdi yardımlarını kendilerine teslim ettik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu şerefli vazifeyi sürdürmeye devam edeceğiz. Fitre, zekat, sadaka, gıda paketi ve bağışlarını muhtaçlara ulaştırmak üzere bizi vekil kılan iyilik hareketine katkı sunan tüm hayırseverlere teşekkür ediyoruz.” dedi.

Açıklamasının devamında Akkaya, “Amellerin, iyiliklerin bire bin karşılık bulduğu bu ayda yetim ve muhtaçlara ulaşmaya, onlara umut olmaya, bir yetimin yüzünü güldürme mutluluğuna ermeye devam etmek için yetim ve muhtaçlar adına ilelebet yaptığımız yardım çağrımızı yeniliyoruz. Desteklerinizle, hayır, fitre, zekât, fidye ve sadakalarınızla manevi bir şirket olan dünyada karşılığı olmayan bu manevi şirkete siz de ortak olun ki Rabbim karşılığında size cenneti Firdevsler ihsan etsin." diye konuştu.(İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir