• DOLAR 32.603
  • EURO 34.877
  • ALTIN 2497.306
  • ...
CBÜ, Yakın Doğu Üniversitesi ile işbirliği protokolü imzaladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MANİSA - Yakındoğu Üniversitesi Rektörlüğünde yapılan işbirliği protokolü imza töreninde Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, Celal Bayar Üniversitesi Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ersel Obuz, Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tamer Şanlıdağ, Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel, Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Bektaş ve Yakın Doğu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fahreddin Sadıkoğlu yer aldı.

 

İmza töreninde konuşan Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, Celal Bayar Üniversitesi heyetine gösterilen yakın ilgi ve misafirperverlik nedeniyle teşekkür ederek; üniversite olarak, ulusal ve uluslararası düzeyde işbirliklerine büyük önem verdiklerini ve bütün üniversitelerle iyi bir diyalog içinde olduklarını belirtti. Prof. Dr. Pakdemirli, bilginin paylaştıkça çoğaldığını ifade ederek, protokolün her iki üniversite için de faydalı olacağına inandığını dile getirdi.

 

Yakındoğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel ise, araştırmanın ve bilimin sınırının olmadığını söyleyerek, imzalanan bu işbirliği protokolünün her iki üniversiteyi daha da ileriye götüreceğini vurguladı.

 

İşbirliği protokolünün imzalanmasının ardından, her iki Rektör birbirlerine plâket ve hediye takdiminde bulundular. (Ramazan Sındıraç - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir