• DOLAR 32.375
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.621
  • ...
Siirt Mustazaflar Cemiyeti Yardım Faaliyetlerini Açıkladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
SİİRT - Siirt Mustazaflar Cemiyeti Yardım Komisyon Başkanı Sabahattin Asma, İlke Haber Ajansı Siirt Temsilciliğini ziyaret ederek, yıllık faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
 
Mustazaflar Cemiyeti Siirt Şubesi`nin 2012 yılında yaptığı hayır faaliyetlerine 2013 yılında da hayırseverlerin katkılarıyla yoluna devam edeceğini ifade eden Asma, 2012 yılında binlerce fakirin sofrasına et, gıda ulaştırdıklarını ve dernekleri aracılığıyla yüzlerce fakir, muhtaç ve yetimin giydirildiğini söyledi.
 
Asma sözlerini şöyle sürdürdü: "Yüzlerce öğrencinin kırtasiye ve gıda ihtiyacı karşılandı. Van depremi ile depremzedelere gıda ve giyecek yardımına aracı olan derneğimiz tarafından şehrimize gelen depremzedelere her türlü yardımlar yapıldı. Gelen Afgan ailelere ulaşılıp, birçok ev eşyası yardımı yapıldı. Son olarak şehrimize gelen birçok Suriyeli vatandaşlara da ayakkabı ve giyecek yardımı yapıldı. Yeni yıla girdiğimiz bu günlerde soğuk kış şartlarından dolayı sıkıntı çeken Siirtli, Afganlı, Suriyeli fakir ve yetim muhtaç çocukların ayakkabı giyecek ihtiyaçları karşılandı."
 
Yardım faaliyetlerini aralıksız olarak sürdüreceklerini belirten Asma, tüm hayırseverlere seslenerek, "Sizin de bu hayır kervanında katkınız olsun diyorsanız bize ulaşın. Hep beraber bu yolda devam edelim. Allah Teala şimdiden tüm hayır sahiplerinin ve bizlerin hayrını kabul etsin bu hayırlı faaliyetleri ahretimiz için azık yapsın" dedi. (Hamza Kezer - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir