• DOLAR 32.57
  • EURO 34.96
  • ALTIN 2427.2
  • ...
Covid-19 tedavisi gören 80 yaş üstü 3 hasta şifa bularak taburcu edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Coronavirus salgınıyla mücadele kapsamında güzel haberler gelmeye devam ediyor. Diyabet, hipertansiyon ve kalp rahatsızlığı olup, riskli hastalar grubunda yer alan 79, 80 ve 87 yaşlarındaki 3 hasta şifa bularak taburcu oldu.

 

Şifa bulan hastalar, sağlık personelinin alkışlarıyla uğurlandı. Siirt’te şu ana kadar Coronavirus hastalığından şifa bularak taburcu olan hasta sayısı 150’yi geçti.

Siirt Devlet Hastanesi olarak hastaların tedavi alması ve taburcu olmasında büyük bir yol aldıklarını ifade eden Başhekim Nöroloji Uzmanı Dr. Nesri Atiş, her şeyin yolunda gittiğini ve şimdiye kadar taburcu olan hasta sayısının 150’ye yükseldiğini kaydetti.

Atiş, “Bizler de aynı şekilde hastalarımızdan çok memnun kaldık. Her şey yolunda gitti. Bu gün taburcu olan hastalarımız 79, 80 ve 87 yaşlarındaki 3 hastamızla birlikte toplam taburcu hasta sayımız 150’nin üzerine çıktı. Bunların arasında 1 buçuk yaşındaki bebekten 90 yaşındaki amcamıza kadar değişik hastalarımız bulunmaktaydı. Siirt Devlet Hastanesi olarak iyi bir süreç yürütmekteyiz, inşallah bundan sonrada iyi gidecek.” ifadelerini kullandı.

Alkışlarla taburcu edilen hastalar, Kürtçe dua edip, sağlık çalışanlarına teşekkür etti.(İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir