• DOLAR 32.37
  • EURO 34.992
  • ALTIN 2324.852
  • ...
MİNHAP`tan Yeni Akit`e Geçmiş Olsun Ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
 İSTANBUL - Yeni Akit gazetesi matbaasına yapılan bombalı saldırının ardından Akit`e geçmiş olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda bir ziyaret de MİNHAP`tan geldi. Ziyarete Platform Başkanı Cemal Çınar ve platform üyesi İlim-Der Başkanı Sabahattin Ugar ile Zeytinburnu-Der yöneticilerinden Abdurahman Yıldız katıldı.
 
Ziyarette konuşan MİNHAP Başkanı Cemal Çınar, yapılan saldırıyı tel`in ettiklerini belirtti. Konuşmasında birliğe ve beraberliğe vurgu yapan Çınar, "Dünya çapında gelişen olaylara bakıldığında zalimlerin İslam`a tahammülsüzlüğünü görüyoruz. Bu minvalde bakıldığı zaman dünya Mücrimlerin ve Muhsinlerin muvadık sahasıdır, burada Mücrim olmayıp Muhsin olmak önemlidir. Bize atılan bir ses bombası ile diğer İslam ülkelerinde atılan bombalar tahribatı aynı olmasa da zihniyeti aynıdır." şeklinde konuştu.
 
Zamanın Müslümanlar açısından birlik ve beraberlik zamanı olduğunu belirten Cemal Çınar, "Bu bela ve saldırılar inşallah ümmetin birlikteliğine katkıda bulunur. Tekrar bu saldırıyı kınıyor ve zamanın kardeşlik zamanı olduğunu, bütün Müslümanların dayanışma içerisinde olmaları gerektiğini, İslam düşmanlarına karşı yekvücut olmamız gerekir " ifadelerini kullandı.
Yeni Akit İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu da yapılan ziyaret dolayısıyla gösterilen duyarlılıktan dolayı MİNHAP heyetine teşekkür etti.
(M.Erkan Yavuz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir