• DOLAR 32.51
  • EURO 34.973
  • ALTIN 2432.484
  • ...
Covid-19 tedbirlerini fırsat bilen Şahinbey Belediyesi yolları asfaltlıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şahinbey Belediyesi bir yandan Covid-19’a karşı kararlı ve etkin bir şekilde çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan da virüs sebebiyle yoğunluğun azalmasını fırsata çevirerek, asfaltlama, bakım ve onarım çalışmasına devam ediyor.

Covid-19 salgınıyla mücadele ile sakinleşen yolları ve caddelerde asfaltlama çalışması yapan Şahinbey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin yol, asfalt, bakım-onarım ve yenileme gibi birçok hizmeti aralıksız sürdürüyor.

Asfaltlama çalışmaları ile ilgili bilgi veren Şahinbey Belediye Başkan Mehmet Tahmazoğlu, “Yeni açılan ve yapılaşmanın hızlı bir şekilde devam ettiği Ertuğrul Mahallesi’nde yol açma, asfaltlama çalışmaları devam etmektedir. Ertuğrul Mahallesi, yeni kurduğumuz mahallelerden bir tanesidir. Karataş’ın alt tarafıyla Yeşilvadi bulvarı arasında kalan bölgemiz. Burada yapılaşma hızlı bir şekilde devam ediyor. Biz de bununla uyumlu olarak yolların açılması, asfaltlanması işlemini hızlı bir şekilde sürdürüyoruz.” dedi.

Salgın nedeniyle sokağa çıkma yasağının uygulandığı günlerde çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Tahmazoğlu, “Yine Coronavirus sebebiyle sokağa çıkma yasağı vesilesiyle özellikle şehir merkezinde kalan Şehitler caddesi üzerinde bozulan yolların da tamiratını bir taraftan yapıyoruz. Amacımız bunu fırsata çevirerek eksik kalan, yapılması gereken yolların açılması, tamir edilmesi gibi çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.” diye konuştu. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir