• DOLAR 32.569
  • EURO 34.922
  • ALTIN 2430.809
  • ...
İHO-EBRAR Muş’ta onlarca aileye Ramazan yardımında bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

2013 yılından bu yana dünyanın dört bir tarafında mağdur, mazlum ve ihtiyaç sahiplerine ulaşan IHO-EBRAR, yardım çalışmalarına devam ediyor.

Hayırseverlerin desteğiyle topladıkları yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştıran IHO-EBRAR, Umut Kervanı aracılığıyla Muş’ta Ramazan yardımında bulundu.

Yapılan yardım faaliyetleri hakkında açıklamada bulunan Umut Kervanı Muş Temsilcisi Bülent Balkaya, İHO-EBRAR’ın kendilerine ulaştırdıkları yardımları onlarca aileye ulaştırdıklarını söyledi.

Balkaya, “Umut Kervanı olarak hem kendi yardımlarımızı hem de bize dağıtılması için İHO-EBRAR’ın gönderdiği yardımları ulaştırmaya çalışıyoruz. Özellikle ülkemizi de etkisi altına alan Coronavirus salgını nedeniyle işten çıkarılan veya dışarı çıkıp çalışamayan çok sayıda mağdur vatandaşlarımız var. Daha öncede bizim düzenli yardım yaptığımız ve hayırseverlerin yardımlarını ulaştırdığımız insanlar var. Bu Ramazan ayında da insanlarımızın sofrasında bir sıcak tas çorbanın olması için çabalıyoruz. İstiyoruz ki bütün ihtiyaç sahiplerine, yetimlere ve kimsesizlere ulaşalım. Bunu yapmak içinde hayırseverlerin yardımına ihtiyaç var. Bugünde İHO-EBRAR’ın gönderdiği yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir