• DOLAR 32.597
  • EURO 34.806
  • ALTIN 2498.61
  • ...
Gaziantep'te dezenfekte çalışmaları sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Dünyayı etkisi altına alan Coronavirus (Covid-19) salgınına Şahinbey Belediyesi, ilçenin caddelerini, sokaklarını ve kaldırımlarını dezenfekte ederek salgının yayılmasının önüne geçiyor.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, dezenfekte çalışmalarının ara verilmeden hummalı bir şekilde ve titizlikle sürdüğünü belirtti.

Coronavirus tehdidinin başladığı ilk andan itibaren oluşturdukları ekiplerle ilçedeki ortak kullanım alanlarını düzenli olarak dezenfekte etmeye başladıklarını belirten Tahmazoğlu, "Kapalı pazar yeri, duraklar, sosyal tesisler, spor tesisleri, camiler, parklar, hastaneler ve ortak kullanım alanlarını dezenfekte çalışmalarımız sürüyor. Tüm birimlerimizle teyakkuz halinde ve işimizin başında olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimize fedakârca çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Elbette ki bu salgın hastalıkla en büyük mücadele hem sosyal mesafeyi korumak hem de kendimizi izole ederek evde kalmaktır. Bizler her zaman tedbirlerin en önemlisi olan evde kal çağrımızı yineliyoruz." diye konuştu. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir