• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Adana Basınından Kısa Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - 15 Ocak 2013 Salı günü Adana`da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:


5OCAK GAZETESİ: ÇUKUROVA KALKINACAK
Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şube başkanı Bilal Nadir Gök ve Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Başkanı Murtaza Kılçık, Ankara`da Çevre ve Şehircilik Bakanlığını ziyaret ederek, `Kentsel Dönüşüm ve Afet Riskli Binaların Dönüşümü` ile ilgili görüşmeler yaptılar.


Büyükşehir Meclisi Toplandı
Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, tartışmalı dini tesis alanının istimlak edileceğini, gerekirse de gelir getirmesi amacıyla altına çarşı ve otopark yapılabileceğini söyledi. Aldırmaz, çamlık arazisiyle ilgili de \"Çukurova ile el ele veririz mükemmel bir park yaparız, istenirse müze yaparız\" dedi.


Taş Atan Çocukların Ailelerine Ceza Kapıda
Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Molotofkokteyli, havai fişek ve bomba atan çocuklarla mendil satan çocukların ailelerinin aynı tutulamayacağını belirterek; \"bu konuda arkadaşlarımız çalışıyor. Yürürlükteki yasadan yararlanılarak taş atan çocukların ailelerine bir ceza uygulanabileceği kanaatindeyim\" dedi.


ADANA EGEMEN GAZETESİ: EVSEL KATI ATIK BEDELİNİN YÜRÜTMESİ DURDURULDU
Türk Alman Kültürel İşbirliği Derneği`nin, Seyhan Belediyesi`ne karşı \"evsel katı atık bedeli\"nin fahiş ve dayanıksız olduğu iddiasıyla açtığı dava sonuçlandı. Adana 2. İdare Mahkemesi`ne görülen davada, itiraz yolu açık olmak üzere yürütmenin durdurulmasına karar verildi.


Çırak: Arıkan, Halkın Denetim Hakkını Gasp Etti.
Ak Parti Çukurova ilçe Başkanı, CHP`li Belediye Başkanı Arıkan`ın Belediye meclisinde bulunan üyeleri denetleme komisyonlarına almayarak Çukurova Belediyisi`ni denetimden uzak, yönetmeye çalıştığını ileri sürdü. (Ayhan Kaya-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir