• DOLAR 32.369
  • EURO 35.027
  • ALTIN 2325.78
  • ...
25 yıldır Ramazan’da ihtiyaç sahiplerine hayırseverlerin yardımıyla ekmek dağıtılıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Hayırseverlerin de katkılarıyla yaklaşık 25 yıldır her Ramazan ayında fakir ve muhtaç ailelere ekmek yardımı yapmayı gelenek haline getiren, Güler Ekmek Fırını, bu yıl da Ramazan ayının başlamasıyla beraber her gün saat 13.00 ila 17.00 arası dar gelirli ailelere bedava ekmek dağıtımı yapıyor.

Coronavirus (Covid-19) salgını nedeniyle fırın kapısında kalabalık ve kuyruk oluşmamasına ve sosyal mesafenin korunmasına dikkat ettiklerini belirten Güler Ekmek Fırını işletmecisi Kadri Tunç, günlük yaklaşık bin adet ekmek hayırseverlerin yardımıyla dağıttıklarını söyledi.

Tunç, “Her sene olduğu gibi bu sene de Ramazan ayında ‘askıda ekmek’ uygulamamız devam etmektedir. Hayırseverlerin katkılarıyla geçen yıl Ramazan’da yaklaşık 40 bin ekmek dağıttık. Hayırseverlerin katkılarıyla yıllardır süren geleneğimiz devam ediyor. Ekmek yapımında ve dağıtımında sosyal mesafe kuralına uyarak hijyen kurallarına da dikkat etmeye çalışıyoruz. Bu sene muhtaç sahibi insanların kapının önünde fazla toplanmalarına izin vermeden ekmekleri dağıtmaya çalışıyoruz. 25 yıldır fırınımızın geleneği haline gelen askıda ekmek, hayırseverlerin katkılarıyla devam ettirmekteyiz. İnsanlar hayır sahiplerine dualarda bulunuyor.” dedi. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir